"Ο Πειραιάς για Όλους" απαντάει με αποχή στα καψόνια του πρoέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται ότι ζήλεψε το «επιτελικό κράτος» και αποφάσισε να ξεμπλέκει με την κουραστική δημοκρατία. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ειδοποίησε την Τρίτη 8/6/2021 στις 11:59 το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάσει εκτάκτως δια περιφοράς στις 12:30.
Ούτε σε ορντινάντσα σας, κύριε Πρόεδρε, δεν θα τολμούσατε να κάνετε τέτοιο καψόνι!
Και είναι η πολλοστή φορά που διαπράττετε το ίδιο ατόπημα. Μπορεί οι συνάδελφοι των παρατάξεων της πλειοψηφίας να είναι διαθέσιμοι, εμείς όχι.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν πολύ σοβαρά για τέτοια παιχνίδια. Δεν ήταν τρίωρη παραχώρηση πλατείας για κοινωφελή σκοπό, αλλά ασφαλτοστρώσεις και σχολεία. Θέματα που χρειάζονται μελέτη και την απαιτούμενη προετοιμασία, γιατί  στα δημοτικά συμβούλια, όπως γνωρίζει ο Πρόεδρος, τουλάχιστον εμείς -ο «Πειραιάς για Όλους»- δεν παριστάνουμε τις γλάστρες.
Υπό αυτές τις συνθήκες, αποφασίσαμε να απέχουμε. Με λύπη μας δεν δώσαμε τη θετική μας ψήφο στην Β’ τακτική επιχορήγηση έτους 2021 για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων και στην παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του 10ου Γυμνασίου Πειραιά στην ΚΟ.Δ.Ε.Π για τη λειτουργία των θερινών τμημάτων του Προγράμματος Διδακτικής Αλληλεγγύης.
Το ξαναείπαμε όμως, εμείς δεν θα συμβάλλουμε στην απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

#pireas4all

Last modified onΤρίτη, 08 Ιουνίου 2021 16:26

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου