Ο "Πειραιάς για όλους" στις γειτονιές του Πειραιά. Περιοδεία στα κέντρο του Πειραιά.

Συνεχίζουμε να περπατάμε στις γειτονιές του Πειραιά. Δίπλα στους φίλους καταστηματάρχες του κέντρου, το Σάββατο το πρωί στις 10/10/2020.

Από την πλατεία Κοραή, στη Δραγάτση, στη Βασιλέως Γεωργίου, στην Τσαμαδού, τη Νοταρά και τη Φίλωνος, έπειτα στη Νικήτα, στη Γούναρη και στην Εθνικής Αντιστάσεως ως την Αγορά. Θερμή υποδοχή στα μαγαζιά για την αντιπροσωπεία του «Πειραιάς για Όλους» με επικεφαλής τον Νίκο Μπελαβίλα και τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Γκερλέ. Αγωνία και απόγνωση από την ακραία εγκατάλειψη των κεντρικών σημείων της πόλης. Τα κυκλοφοριακά έργα καρκινοβατούν, τα χρήματα της ΟΧΕ για τις αναπλάσεις στο ιστορικό κέντρο που έχουν εγκριθεί από το 2018 δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη, τα φρεάτια στους δρόμους της αγοράς ακαθάριστα βρωμούν και διώχνουν πελάτες. Η εμπορική κίνηση καταποντισμένη από 40% κάτω στα τρόφιμα έως 70% στην ένδυση και στην αναψυχή.
Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για όλα αυτά και ο μόνος που μπορεί να το κάνει δεν είναι ούτε η κυβέρνηση που ξέχασε επιδεικτικά μετά τις εκλογές του 2019 τον Πειραιά ούτε οι «επενδυτές» που κοιτούν την κερδοφορία των επενδύσεων τους και τίποτα άλλο. Μόνο ο Δήμος Πειραιά μπορεί και πρέπει να στηρίξει τους μικρούς και τους μεσαίους καταστηματάρχες, το ιστορικό κέντρο και την Αγορά. Δεσμευτήκαμε ότι είμαστε εδώ για αυτό, όπως είμασταν πάντα δίπλα τους, στην πόλη, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Β’ Κοινότητας.

Last modified onΣάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 19:55

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου