Ο "Πειραιάς για όλους" στις γειτονιές του Πειραιά. Περιοδεία στα Καμίνια.

Ο "Πειραιάς για όλους" στις γειτονιές του Πειραιά. Περιοδεία στα Καμίνια. Φωτό: Άννα Τζάρα

Στα Καμίνια ζουν περήφανοι άνθρωποι. Δεν τους αξίζει να τους θυμόμαστε μόνο παραμονές εκλογών. Ο «Πειραιάς για Όλους» τηρεί ευλαβικά την υπόσχεση που έχει δώσει στους Καμινιώτες, επιστρέφοντας ξανά και ξανά στις γειτονιές.

Περπατάμε στους εμπορικούς τους δρόμους που έχουν πληγεί από την κρίση, στο ρημαγμένο στρατόπεδο Παπαδογεωργή που αγωνιούμε αν θα αποτελέσει εντέλει πόλο πρασίνου, πολιτισμού και κοινωνικών υπηρεσιών με τα χρήματα που δέσμευσε η Περιφέρεια Αττικής από το 2018 αλλά ακόμη δεν έχουν απορροφηθεί. Ανησυχούμε και παρακολουθούμε τα σχολεία και τις εξελίξεις του COVID-19. Συμμετέχουμε δημιουργικά στις συνεδριάσεις του κοινοτικού συμβουλίου αλλά και στο μοίρασμα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τους αποκλεισμένους συμπολίτες μας στις δύσκολες ώρες της πανδημίας την άνοιξη που πέρασε. Προσπαθούμε να αποκτήσει ανοικτό χαρακτήρα η πλατεία Γεννηματά αλλά και να λειτουργήσει συστηματικά το «Κώστας Κωσταράκος». Και στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, τα Καμίνια βρίσκονται διαρκώς στην ατζέντα των θεμάτων που ανοίγει και παρεμβαίνει ο «Πειραιάς για Όλους».

Ο «Πειραιάς για Όλους» βρέθηκε για άλλη μια φορά σε περιοδεία στα Καμίνα, με τον επικεφαλής του συνδυασμού Νίκο Μπελαβίλα, τον κοινοτικό σύμβουλο Γιώργο Αθανασιάδη και τα μέλη μας, ακούγοντας τον κόσμο στα καταστήματα και στα καφενεία, συνομιλώντας μαζί του. Και θα ξαναβρεθούμε όπως και στις άλλες συνοικίες του Πειραιά.

Φωτό: Άννα Τζάρα

Last modified onΠέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 11:32

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου