Η κρισιμότητα των ημερών επιβάλλει να συνεργαστούμε για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας του Πειραιά

Ο Νίκος Μπελαβίλας, επικεφαλής του «Πειραιάς για Όλους» είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Ενημερώθηκε για τα νέα μέτρα προστασίας του Δήμου Πειραιά, απέναντι στην εξελισσόμενη πανδημία του COVID-19 και συζήτησε μαζί του το θέμα της ασφάλειας των εργαζομένων και του απόλυτου περιορισμού της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών. Νωρίτερα είχε μιλήσει και με τον επικεφαλής του «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Νίκο Βλαχάκο, ο οποίος υπό την ιατρική του ιδιότητα τον ενημέρωσε για την κατάσταση της νοσοκομειακής ετοιμότητας στον Πειραιά.

Μετά από τις δύο σημαντικές ενημερώσεις ο Νίκος Μπελαβίλας δήλωσε:
«Η κρισιμότητα των ημερών επιβάλλει να αφήσουμε τον ρόλο της αντιπολίτευσης στην άκρη και να συνεργαστούμε για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας του Πειραιά. Δήλωσα στον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ότι διατηρούμε τη συνεχή επικοινωνία και στηρίζουμε όλα τα μέτρα περιορισμού έως και διακοπής της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, στα πλαίσια των κεντρικών κατευθύνσεων της πολιτείας. Ευχαρίστησα επίσης τον Νίκο Βλαχάκο για την αναλυτική ενημέρωση. Του ευχήθηκα προσωπικά και εκ μέρους όλης της παράταξής μας, καλή δύναμη σε εκείνον, στο ιατρικό, υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Τζανείου όπως και στα υπόλοιπα πειραϊκά νοσοκομεία στη μάχη που δίνουν για λογαριασμό μας.
Επιβάλαμε στους εαυτούς μας την αναστολή κάθε μαζικής δραστηριότητας ή εκδήλωσης και κάνουμε έκκληση προς του Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες να πράξουν το ίδιο. Δεν είναι στιγμή για παιχνίδια. Οι θεσμικοί υπεύθυνοι όλων των βαθμίδων, στις υπηρεσίες και στην αυτοδιοίκηση, οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι επιχειρηματίες, είναι αναγκαίο να αυτοπεριοριστούν και να τηρούν πιστά τα μέτρα για δικό τους καλό, των οικογενειών τους, για το καλό της πόλης.
Θα μείνουμε όρθιοι με ανθρωπιά, ψυχραιμία και αλληλεγγύη!»

Last modified onΚυριακή, 15 Μαρτίου 2020 13:16

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου