- Published in pireas4all
- Read 350 times
- font size decrease font size increase font size
Ν. Μπελαβίλας: "Η αγωγή της Oil One κατά του Χρήστου Βρεττάκου είναι μια αγωγή που στρέφεται εναντίον όλων μας"
Στα Δικαστήρια του Πειραιά και δίπλα στον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο, βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8/11/19 φίλοι και μέλη του «Πειραιάς για όλους» με τον επικεφαλής Νίκο Μπελαβίλα και τους δημοτικούς συμβούλους Βάνα Μελά και Δημήτρη Γκερλέ.
Τη συμπαράστασή τους εκδήλωσαν με την παρουσία τους ο Νάσος Ηλιόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα – Ανοιχτή Πόλη», οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, Τρύφων Αλεξιάδης, Γιάννης Ραγκούσης και Νίνα Κασιμάτη καθώς και πλήθος μελών περιβαλλοντικών και δημοτικών κινήσεων της περιοχής.
«Η αγωγή της Oil One κατά του Χρήστου Βρεττάκου είναι μια αγωγή που στρέφεται εναντίον όλων μας» τόνισε σε δήλωσή του ο Νίκος Μπελαβίλας, προσθέτοντας ότι «καμιά απειλή και καμία δίωξη δεν πρόκειται να αναστείλει τον αγώνα μας για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας στον Πειραιά, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα, στο Πέραμα και τη Σαλαμίνα».
Πειραιάς 8 Νοεμβρίου 2019
Related items
- Ο Νίκος Μπελαβίλας για το πάρκο καινοτομίας στα ακίνητα ΧΡΩΠΕΙ
- Προϋπολογισμός χωρίς κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο-Οι προτάσεις του «Πειραιάς για Όλους»
- Το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 του Δήμου Πειραιά στερείται στρατηγήματος
- Οι εργολάβοι ιδιωτικών υπηρεσιών έφτασαν στον Δήμο Πειραιά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις
- Xάθηκε η ευκαιρία αποκατάστασης της Πειραϊκής - Πατραϊκής στην Θηβών λόγω Θεοδωρικάκου
Latest from polina
- Το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020 του Δήμου Πειραιά στερείται στρατηγήματος
- Νίκος Μπελαβίλας: «Ομηρος των ερειπίων η πόλη»
- Όταν οι νύχτες στον Πειραιά φορτώνονται με ντεσιμπέλ και σωρούς απορριμμάτων
- Γιατί πρέπει να γίνει μουσείο ενάλιων αρχαιοτήτων το Σιλό του Πειραιά
- Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ