Απολογισμός Γενικής Συνέλευσης του "Πειραιάς για Όλους"

Μία δημιουργική συνέλευση του "Πειραιάς για Όλους" έγινε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με παρόντες και παρούσες λίγο λιγότερους από μία εκατοντάδα μέλη του "πληρώματος". Ανάμεσα τους οι 17 δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοί μας και από τις πέντε κοινότητες του Πειραιά, αλλά και τα ιστορικά μέλη της αυτοδιοικητικής μας κίνησης, ο Θοδωρής Δρίτσας και η Ελένη Σταματάκη. Η βασική εισήγηση έγινε από τον επικεφαλής Νίκο Μπελαβίλα και επιμέρους εισηγήσεις από τους δημοτικούς συμβούλους του #pireas4all.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά και πολύ ενδιαφέροντα:
Η Οργάνωση της Δημοτικής και Κοινοτικής δουλειάς (Συντονισμός, Γραμματεία, Ομάδα Επικοινωνίας, Τοπικά Κοινοτικά Γραφεία).
Οι Θεματικές ομάδες των Μελών της παράταξης.
Ο Οικονομικός απολογισμός της προεκλογικής καμπάνιας.
Η ενημέρωση για τις εξελίξεις στην πόλη και στο λιμάνι και οργάνωση των δράσεων της παράταξης.
Η συζήτηση κράτησε από τις 10.00 ως τις 14.00 το μεσημέρι με πολλές τοποθετήσεις και γνώμες.
Εγκρίθηκαν, το οργανόγραμμα και το διάγραμμα δουλειάς όπως και οι δράσεις για τις οποίες θα ενημερώνουμε συνεχώς. Στην ατζέντα μας, το λιμάνι, οι εξελίξεις στην κρουαζιέρα, ο Νότιος Προβλήτας και το Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων, το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα και ανακύκλωση, η αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας. Σημαντική στιγμή η ενημερωτική παρέμβαση των φίλων του ΚΕΘΕΑ και το ψήφισμα της υποστήριξης.

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου