Απόφαση - δήλωση για τον Β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Συνεδρίασε η γενική συνέλευση του Πειραιάς για Όλους κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος ενώ τοποθετήθηκε και για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΗ 

H Γενική Συνέλευση μας, ο συνδυασμός «Πειραιάς για Όλους» σε πλήρη ολομέλεια των εκλεγμένων, των υποψηφίων και των εθελοντών της καμπάνιας μας, συζήτησε το αποτέλεσμα των εκλογών και τη στάση μας στη συνέχεια. Αυτή η διαδικασία, ο πλούσιος διάλογος και ο προβληματισμός, είναι ένα μήνυμα για το πως βλέπουμε και πως εφαρμόζουμε τη δημοκρατία στη βάση της αυτοδιοίκησης. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.

Στο νέο δημοτικό και στα κοινοτικά συμβούλια, βρισκόμαστε με μία μεγάλη, ομάδα έμπειρων αλλά και νέων συμβούλων αποφασισμένη για σοβαρή δουλειά. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την ψήφο που μας εμπιστεύθηκαν. Θα την τιμήσουμε!

Είμαστε κομμάτι του δημοκρατικού ρεύματος των πολιτών, Πειραιωτών και Πειραιωτισσών, οι οποίοι ονειρεύονται έναν αναγεννημένο Πειραιά, απαλλαγμένο από τα ολιγαρχικά φαινόμενα που σκιάζουν την πόλη μας και με σαφές μέτωπο στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Θα συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα.

Από την Κυριακή που πέρασε το πολιτικό σκηνικό άλλαξε ραγδαία. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογκή Κυριακή, και σ' ένα μήνα εθνικές εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον όλων μας.

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποτρέψουμε την παλλινόρθωση ενός ακραίου συντηρητικού νεοφιλελευθερισμού στον Πειραιά και στην Ελλάδα, έτοιμου να ξηλώσει δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις, έτοιμου να πάρει από τους πολλούς και να δώσει σε λίγους.

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην αφήσουμε την πόλη μας, έρμαιο στα χέρια των ολιγαρχών.

Δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένο, ούτε να λεηλατηθεί το σημαντικό έργο της Περιφέρειας Αττικής.

Στεκόμαστε όλες και όλοι στο πλευρό της Ρένας Δούρου και της «Δύναμης Ζωής». Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ.

Last modified onΠέμπτη, 30 Μαϊος 2019 12:00

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου