Την εγκατάλειψη του τμήματος δια βίου μάθησης διαπίστωσε ο Νίκος Μπελαβίλας

Με τον επικεφαλής του τμήματος δια βίου μάθησης, εκπαιδευτικό, Κώστα Ζουρδό συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας.

Το κέντρο εκπαιδεύει συνολικά περίπου 3000 ανθρώπους σε τμήματα των 40 ατόμων και με την συμμετοχή εθελοντών εκπαιδευτικών. Ο Νίκος Μπελαβίλας διαπίστωσε και ο ίδιος πως το τμήμα στεγάζεται σε ακατάλληλο χώρο ενώ δεν υπάγεται στην στρατηγική του δήμου Πειραιά με αποτέλεσμα να έχει εγκαταλειφθεί.

Ο Κ. Ζουρδός παρουσίασε στον Νίκο Μπελαβίλα μια σειρά από προτάσεις και ιδέες που προωθεί για την καλύτερη λειτουργία του τμήματος με τον υποψήφιο δήμαρχο να δεσμεύεται για την πλήρη στήριξη της προσπάθειας.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Πειραιάς για Όλους, επισκέφθηκε το ΚΕΠ του δήμου. Εκεί έγινε ξεκάθαρο πως γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δημιουργούν έναν τεράστιο όγκο δουλειάς για τους υπαλλήλους με αποκορύφωμα την απαίτηση άλλης υπηρεσίας να της προσκομίζεται θεωρημένος αριθμός μητρώου! Οι υπάλληλοι εξήγησαν τις αντικειμενικές δυσκολίες του αντικειμένου τους με τον Νίκο Μπελαβίλα να καταγράφει τα όσα του μεταφέρθηκαν.

 

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μαϊος 2019 11:57

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου