Με συλλόγους εργαζομένων του Δήμου Πειραιά συναντήθηκε ο Νίκος Μπελαβίλας

Συνάντηση με συλλόγους των εργαζομένων στο Δήμο Πειραιά είχε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Μπελαβίλας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, επικεφαλής του Πειραιάς για Όλους, ενημερώθηκε από την διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πειραιά και συγκεκριμένα τον πρόεδρό του κ. Κώστα Γαλάνη και τον ταμία κ. Κώστα Φερεντίνο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Ο κ. Γαλάνης ανέπτυξε τις θέσεις και προτάσεις του για μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και έχουν σχέση με την οργάνωση και την αποτελεσματική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στις αναφορές ξεχώρισε η έλλειψη προσωπικού, ειδικά σε «μάχιμες» θέσεις, η τροποποίηση του οργανισμού που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει και η κινητικότητα που πρέπει να έχουν οι προϊστάμενοι σε καίριες θέσεις.

Στη συνάντηση με τον Σύλλογο Μονίμων και Αορίστου Χρόνου Υπαλλήλων Δήμου Πειραιά και την πρόεδρό του Σταυρούλα Τζιώτη, γενική γραμματέα Σταυρούλα Καλφακάκου και τα μέλη του συλλόγου Αγγελική Ζαχαράτου, Γιάννη Δεμερτζή, Ειρήνη Ιωάννου, Βασιλική Βρεττού και Εύη Ρούση, επισημάνθηκε στον υποψήφιο δήμαρχο η εικόνα ερημοποίησης της πόλης με την μετακίνηση του πληθυσμού σε άλλες περιοχές (αναφέρθηκαν ως προορισμοί η Νίκαια και νότιες περιοχές του Λεκανοπεδίου). Ως αίτια αναφέρθηκαν η ανεπάρκεια της διοίκησης να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στις γειτονιές από τον ηλεκτροφωτισμό έως την συντήρηση των υποδομών και την έλλειψη άλλων υποδομών πχ χώρων αθλητισμού, ελεύθερων χώρων κτλ.

Ο Νίκος Μπελαβίλας σχολίασε την παραχώρηση του ηλεκτροφωτισμού από τον δήμο σε ιδιώτες ενώ ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων της πόλης, εκείνα που ταλαιπωρούν τους δημότες σε καθημερινή βάση, αξιοποιώντας τα στελέχη του Δήμου Πειραιά.

Όπως είπε, πρόθεσή του είναι να βοηθήσει για την καλύτερη λειτουργία του δήμου αξιοποιώντας την εμπειρία που διαθέτουν τόσο τα στελέχη του Πειραιάς για Όλους όσο και ο ίδιος.

Τον υποψήφιο δήμαρχο συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος, Δημήτρης Γκερλές.

Last modified onΔευτέρα, 06 Μαϊος 2019 13:04