Συνάντηση με αριστερό πρόσημο για τον Πειραιά

Μία κλειστή συνάντηση μεταξύ φίλων που προσκλήθηκαν από τη Μαρία Ρεπούση και τον Νίκο Μπελαβίλα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18/3/2019 στη φιλόξενη αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Λασκαρίδη.

Κοινός τόπος όσων συμμετείχαν, η παρουσία τους στα κοινά του Πειραιά και η ένταξη τους στην ευρύτερη Αριστερά και τη Σοσιαλδημοκρατία. Στη δίωρη συζήτηση συμμετείχαν ο Νίκος Μπίστης, η Σοφία Τσιάλτα, ο Γιώργος Μακρινός, ο Γιάννης Τσιάλτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Γκερλές, Βάνα Μελά και Μαρία Σταθάκη. Συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη και Γεωργία Γεννιά, οι ανένταχτες/οι ενεργά μέλη του «Πειραιάς για Όλους» Παναγιώτα Καμπέρου, Δημήτρης Δημάκης, Άντα Προβατάκη, Βίκυ Μάντζα και Πόπη Παρασκευοπούλου όπως και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Φωτιάδης και Παναγιώτης Αναστασάκος.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη διαπίστωση της ανάγκης για ευρύτερη δημοκρατική προοδευτική συσπείρωση με επίκεντρο την υποψηφιότητα του Νίκου Μπελαβίλα. Οι ειδικές συνθήκες αντιδημοκρατικών και εξωθεσμικών φαινομένων στον Δήμο Πειραιά επιβάλουν μία μεγάλη αλλαγή, προς την κατεύθυνση της ομαλοποίησης, της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης της πόλης, η οποία είναι πλέον βυθισμένη σε πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν σε μία μόνιμη επικοινωνία και σε ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Last modified onΤρίτη, 19 Μαρτίου 2019 13:17

Το βιογραφικό του Νίκου Μπελαβίλα

Video Gallery

Πειραιάς για Όλους: Δραγάτση 12 - Πλατεία Κοραή | Δημαρχείο Πειραιά 4ος όροφος│Γραφείο 8 | τηλ: 2132022353 & 2132022252
Στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας Πραξιτέλους 78 & Ελ. Βενιζέλου